Aanmelding onderwijs

Bent u op zoek naar een school voor uw kind(eren)? Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. 

Tijdens deze eerste kennismaking krijgt u informatie over ons IKC en is er tijd voor een rondleiding. Daarbij is er natuurlijk gelegenheid om een kijkje te nemen in de verschillende groepen. Een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek kan telefonisch via telefoonnummer 058-288 0250 of door een mail te sturen naar info.wynwizer@proloog.nl 

Uw kind aanmelden op IKC Wynwizer?

Dat kan door het invullen van het inschrijfformulier. Deze kunt u telefonisch of per mail bij ons aanvragen.

Graag tot ziens op IKC Wynwizer!

 

Integraal Kindcentrum

Wij zijn een Integraal Kindcentrum voor 2 tot 12-jarigen in de wijk Zuiderburen. Een plezierige en respectvolle omgang met elkaar vinden wij belangrijk. Op IKC Wynwizer willen we kinderen een goede basis bieden voor de toekomst.
Meer informatie

Speelleergroep

De speelleergroep wordt verzorgd door Sinne kinderopvang en is voor peuters vanaf 2 jaar. De pedagogisch medewerkers van de speelleergroep en de leerkrachten van groep 1/2 werken nauw met elkaar samen. Dit zorgt voor een doorgaande leerlijn én een goede start in groep 1.
Meer informatie

Basisschool

Iedereen is welkom! Wij willen onze leerlingen niet alleen de nodige kennis en vaardigheden bijbrengen, maar ook een veilige, plezierige plek waar ze samen leren leven. De juiste uitdaging bieden en het leren van verantwoordelijkheid dragen zijn belangrijke pijlers.
Meer informatie

Buitenschoolse opvang

Iedere dag bieden we voor- en naschoolse opvang, verzorgd door Sinne Kinderopvang. De VSO is open vanaf 7.30 uur tot 8.20 uur. Van 14.15 tot 18.30 uur is er BSO. Tijdens schoolvakanties en op schoolvrije dagen is de BSO de hele dag geopend.
Meer informatie